Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.
Thuis

Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.

China Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. certificaten
China Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.
Zwakstroomfabriek Transformatorfabriek Fabriekspoorten RMU-Fabriek Mechanismefabriek Hulpkantoorfabriek
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Elektrische Tianan
Aantal werknemers : 3000~3500
Jaarlijkse omzet : 250000000-300000000
Opgericht Jaar : 1969
Export pct : 10% - 20%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Co van Ningbotianan (Groep), Ltd is een beroemde belangrijke invloedrijke onderneming van de het materiaal van de machtstransmissie productie in China.It werd opgericht in 1969, momenteel onder de groep, hebben wij 1 R&D centrum op nationaal niveau, 2 provinciaal-vlak R&D-centrum, 10 professionele bedrijven, 70 verkoopbureaus, en zijn totale activa zijn 4,2 miljard Yuan, meer dan 3500 werknemers.

China Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Als eminente vertegenwoordiger van Chinees-Gemaakt, is onze onderneming in de regelmatige ontwikkeling en de groei in het getijde van hervorming en het openstellen.

China Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

In1976, onze transformaties van de productiewijze van Arbeidsproducten aan het productieproces;

ln1982, werd de lokale genationaliseerde elektrische fabriek met hoog voltage van Xiangshan opgericht, beginnen wij de professionele ontwikkeling van elektrisch materieel;

In1994, reorganiseerden wij en vestigden jointstock bedrijf, enngraver om een internationale groep te zijn;

In 2005, rangschikte onze groep Nr 225 top 500 in concurrentievermogen van China;

 

Volgens nationale ontwikkeling, breiden wij vijf belangrijke industrieel, zoals de hoogspanningsapparaten, het duurzame energiemateriaal, het intelligente net en spoordoorgangsmateriaal, en het magnetische toestel uit om bedrijfs strategische abjectives te bereiken.

 

Over deze jaren, onze bedrijftribune voor onafhankelijke innovatie en om low-carbon economisch ontwikkelingsmodel te bouwen. Jaarlijkse die R&D-uitgaven van meer dan 5% van collectieve verkoop rekenschap worden gegeven. Wij hebben de kerntechnologie van transformatie en van de van het distributiemateriaal en kern zelfstandige capaciteit sinds lang beheerst. Ons zelf ontwikkeld geprefabriceerd hulpkantoor, belt hoofdeenheid, ladingsschakelaar, windenergiemechanisme, bereikten de inelligent netsystemen en veel andere producten het internationale geavanceerde niveau, tussen haakjes, zijn wij één van de bedrijven die de nationale normen over dat opstellen.

Tianan heeft de certificatie en de eer impliceert het beroemde merk van China, het hoogste merk van China, Nationaal inspectie vrij producten en ISO9001-kwaliteitssysteem, het milieubeheersysteem van IS014001, de bedrijfsgeneeskundigen van OHSAS 18001 en veiligheidsbeheerssysteem. het certificatiesysteem van de inspectiemeting en en „CCC“, „PCCC“, enz. Ook rustten wij met zaken efficiënt en flexibel beheersmechanisme, groot aantal eminente beroeps, prima productie uit en het testen het materiaal, het onderzoek en de ontwikkelingsstrategie op hoog niveau, Kwaliteit zijn over het hele land het karakter“ concept, perfecte kwaliteitsbeheersysteem en kwaliteitsborging, verkoop en marketing netwerk, dat zich vormt om klanten van uitstekende steunregeling van middelen te voorzien.

China Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

De producten worden wijd gebruikt in kernenergieinstallatie, chemische installatie, spoorweg, ondergronds, Luchthaven, nationale defensie, Olympics van Peking en hoofd nationale, provinciale en gemeentelijke bouwprojecten. Hetzij in de Shenzhou-ruimtevaartuig lanceringsbasis, de Sanxia-elektrische centrale, de spoorweg qinghai-Tibet, Qingshan-de kernenergiepost, of de binnenlandse metro, Olympische trefpunten. Internationale luchthaven. windlandbouwbedrijven etc. Onze projecten waren over de hele wereld in meer dan 30 landen en gebieden van toepassing. Onze hoofdproducten omvat

   - 126kV&252kV-machtstransformator, gegoten droog-Type & In olie ondergedompelde Machtstransformator, Gecombineerde transformator

 

   - 252kV en onder 252kV openluchthv die schakelaar en transformator losmaken,

 

   - Boxtype hulpkantoor onder 40.5kV, de Geprefabriceerde hulpkantoor doos en van de kabel (RMU) tak

   

   - Het Voltagemechanisme van Voltage&Low van hoogspannings&medium

 

   - Mechanisme van de rings het hoofdeenheid, medio-onderstelmechanisme, vast mechanisme, GIS-mechanisme, het mechanisme van de frequentieomzetting,

   

   - de combinatieapparaten van 126kV GIS,

 

   - SF6-stroomonderbreker, Vacuümstroomonderbreker, de Stroomonderbreker van H.V. &L.V., 

  
   - De schakelaar van H.V. Load, zekering, huidige transformator (CT), 

   

   - De regelgeving van de omschakelaarssnelheid apparaat met hoog voltage, statische reactieve machtsgenerator met hoog voltage, actieve machtsfilter, intelligent elektrisch materiaal, enz.

 

Het zien gelooft, Tianan-heet de Groep oprecht alle nieuwe en oude klanten welkom en de vrienden komen aan ons bedrijf voor een bezoek of een inspectie.

China Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tony Ma

Tel.: +86-18858073356

Fax: 86-574-87911400

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)