Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.
Thuis ProductenSlimme Netapparaat en Systemen

Het Geïntegreerde Photovoltaics Systeem van BIPV de Bouw voor Zonneindustrie

China Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. certificaten
China Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het Geïntegreerde Photovoltaics Systeem van BIPV de Bouw voor Zonneindustrie

BIPV Building Integrated Photovoltaics System For Solar Industry
BIPV Building Integrated Photovoltaics System For Solar Industry

Grote Afbeelding :  Het Geïntegreerde Photovoltaics Systeem van BIPV de Bouw voor Zonneindustrie

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TIANAN
Modelnummer: BIPV
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Verpakking Details: Naakt
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100sets/jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

elektrobeschermingsapparaten

,

intelligente machtsdistributie

Nu hebben de landen in de wereld heel wat aanmoedigingsbeleid voor de zonneindustrie genomen, en uitgevoerde diverse overheid plant lange tijd, zoals „miljoenen van groene woonbouwtekening“ in Groot-Brittannië, „miljoen van zonnedakenplan“ in Amerikaan, „miljoenen van dakplan“ in Europa, het „plan van het zonneschijndak“ in Japan etc. De landen hebben sommige beleid en verordeningen in verschillende mate, geformuleerd en divers doelprogramma van elk stadium gevestigd.

 

Eigenschap

1. Het kan de esthetica van het gebouw verbeteren. Goedkeurend „daktegel“ in plaats van het deel van de de bouwtegels op het originele dak, kan het niet alleen bouwskosten verder drukken, maar ook het effect van waterdicht en zonnescherm bereiken. Het is geïntegreerd met de architectuur en heeft unieke en mooie verschijning. Anderzijds, brengt het ook wat toerismewaarde.

2. Zodra photovoltaic machtssysteem volledig is, zal het zeer het energieverbruik van het gebouw verminderen. Volgens de ramingen, in de standaardzonneschijnomstandigheden (1000W/m2 die), zonnemachtssystemen installeren kan 130-180 watts elektriciteit per vierkant krijgen. Zo kunnen de gebouwen elektriciteit gebruiken die door batterijcomponenten wordt geproduceerd voor verlichting, en nadat de bovenmatige elektriciteit het voor Internet kan ook trekken, om wat winst te krijgen.

3. Photovoltaic dak is minder verontreiniging aan milieu, en kan emissies van Co2 grotendeels verminderen. De deskundigen voorspellen dat als de cumulatieve hoeveelheid zonnecellen 600MW bereikte, ongeveer 590.000 t-kooldioxide-emissies jaarlijks zullen verminderen. En volgens Staat Ministerie vereist de statistieken, per kilowatt-uur ongeveer 350 gram steenkool. Het is over het algemeen geweten dat de steenkool de belangrijkste bron van broeikasgassen is, en het zonne photovoltaic systeem van de machtsgeneratie zal steenkoolverbranding kunnen verminderen.

 

Parameter

 

BIPV-bouw integreerde photovoltaic systeem dat op PV van het micro- de architectuurleiding omschakelaarssysteem wordt gebaseerd met inbegrip van:

1. Zonnecelpaneel. Dit is de energiebron inzameling en de foto-elektrische omzetting. Over het algemeen plaatsen wij de zonnepaneelcomponenten op het dak of de goed-lichte muur, open gebieden.

2. Zonne-energie micro- omschakelaarsmodule. De zonnepanelen verzamelen stroom voor efficiënte machtsomzetting door moderne machts elektronische technologie. Het zet de fluctuant en transformationele laag voltagegelijkstroom (dc) om die de originele voltagestroom in stabiel voltage gelijkstroom is. Zijn zeer belangrijke technologieën omvatten: de omzetting van de hoog rendementmacht, lage harmonische technologie, de technologie van de netverbinding, de technologie van de de foutenopsporing van de netverbinding etc.

3. Slimme elektrische meter. Het kan aan de behoeften van het nieuwe net van de type slimme macht voldoen, en diverse geregistreerd, opgeslagen maken en overgebrachte machtsinformatie, micro-omschakelaar de werkende informatie van de staat en andere informatie.

4. Gecombineerd aan het net. Het zal de zonne schone energie aan het net en overgebracht naar de ladingskant van het machtsnet combineren.

5. Energiebeheer, informatieverwerkingseenheid. Het zal diverse informatie systematisch behandelen die door slimme elektrische meter bereikte.

6. Localisatie controlesysteem. Het kan allerlei machtsinformatie, het werk statusinformatie en fouteninformatie etc. in de lokale cliënt direct onderzoeken.

7. Verre controleeenheid. Het kan verre transmissie realiseren. Breng de informatie van de systeemmacht, de het micro- omschakelaar werk statusinformatie en de fouteninformatie naar het verre monitory punt van de klant over. Zo kan de informatie local area network (LAN), of Internet behandelen. Zijn transmissiewijze kan in draad en radio worden verdeeld.

Het Geïntegreerde Photovoltaics Systeem van BIPV de Bouw voor Zonneindustrie 0

 

Contactgegevens
Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8618858073356

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)